Advertorial: Private every.day.counts shopping event

by Lars Tibben / posted on 26/11/2014

De feestdagen komen er weer aan en iedereen is al aardig in rep en roer. Cadeautjes kopen voor familie en vrienden en natuurlijk spookt de vraag al door je hoofd, wat trek ik aan tijdens de feestdagen? Wij helpen je graag om dit probleem op te lossen. Kom daarom op dinsdag 2 december samen met ons een feestje vieren in de winkel van het merk every.day.counts. Tijdens deze avond krijg jij 40% korting op alle producten van het merk. Naast kleding verkopen zij ook leuke gadgets en accessoires – ideaal voor chirstmas shopping. Bekijk alvast de collectie online, www.everydaycounts.com.

Meld je snel aan door een email te sturen naar Lars@thedenimdaily.com

Drinks on us.

Details event:
every.day.counts (Kalverstraat 177)
Datum: 2 december
Tijd: 18:00 – 21.00

Meer over every.day.counts:

Every.day.counts biedt modern minimalisme voor mannen en vrouwen, kwaliteit voor een betaalbare prijs. De everyday items zijn onmisbare basisstukken ontworpen vanuit de gedachte om veel gedragen te worden, elke dag weer opnieuw. De everyday collectie wordt versterkt door de today collecties, de meest stijlvolle hedendaagse items. Er is ook een aanbod van zorgvuldig geselecteerde accessoires en andere kleine artikelen om het verhaal van compleet te maken.
De winkel biedt een moderne manier van shoppen met kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Ontdek het complete aanbod van kleding voor mannen en vrouwen, de accessoires, maar ook het uitgebreide assortiment in de denim studio.

Schermafbeelding 2014-11-24 om 22.02.17

 


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>