adidas Originals x Pharrell Williams

by Lars Tibben / posted on 05/03/2015

De Superstar krijgt er vanaf 27 maart een bijzonder ‘pack’ bij. adidas Originals introduceert dan Supercolor. De iconische Superstar die in samenwerking met Pharrell Williams omgetoverd is in maar liefst 50 verschillende kleuren.

Met de 50 verschillende kleuren van de Superstar wil Pharrell laten zien dat we aan de ene kant allemaal hetzelfde zijn maar aan de andere kant iedereen anders is. Of zoals dat in het Engels altijd beter klinkt en hij zelf ook zei: “Supercolor is a celebration of equality through diversity.”

Vanaf vrijdag 27 maart is de gehele Supercolor collectie van 50 kleuren verkrijgbaar op adidas.nl/Supercolor en in de adidas Originals Store in Amsterdam. De consumentenadviesprijs is 95 EUR. De Originals Store in Amsterdam (de enige fysieke plek in Nederland waar alle 50 kleuren verkrijgbaar zijn) staat vanaf 27 maart geheel in het teken van Supercolor.

Supercolor_50


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>