Ben Eine en gallerie The Garage brengen samen een unieke AMSTERDAM-print uit

by Lars Tibben / posted on 08/12/2017

‘Wereldberoemd street artist Ben Eine en gallerie The Garage brengen samen een unieke AMSTERDAM-print uit, ter ere van Amsterdam’s creatieve gemeenschap.   

Portret van Ben Eine. Foto gemaakt door Ian Cox.

Als bekende street artist uit Londen en meester van typografie, creëert Ben Eine grootschalige muurschilderingen over de hele wereld en felbegeerde doeken en prenten. Zijn werk is onder andere bekend van ‘Alphabet Street’, een straat in Londen vol geschilderd met het alfabet in heldere en vrolijke letters. Daarnaast is een van zijn prenten ook gegeven als gift aan president Obama in 2010 door premier Cameron.  

Met zijn iconische ‘Vandals’ lettertype en het gebruik van de Amsterdamse rode kleur, is de AMSTERDAM-print van Eine een eerbetoon aan deze geweldige stad. De print is vanaf 9 december online te koop en de kunstenenaar zal zaterdag van 14.00u – 16.00u in de gallerie aanwezig zijn om de print te signeren. Voel je welkom om de werken te bekijken en Eine te ontmoeten.’

 https://prints.thegarageamsterdam.com/


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>