30% KORTING OP #7DAYSJEANS

by Lars Tibben / posted on 09/03/2014

De jeans van Weekday zijn al meer dan tien jaar een belangrijk onderdeel van de Scandinavische fashion scene en staan bekend om de vernieuwende fits en verfrissende wassingen. De vertrouwde styles – van monday tot sunday, met elk een specifieke fit – krijgen elk seizoen een update. Tijdens de get-creative #7DAYSJEANS campagne pakken denim fans 30% korting op hun favoriete Weekday jeans.

MTWTFSS_JEANS_SS14_5

SS2014 jeans collectie: van monochroom tot totaal print
Weekday’s designer Johan Tegman-Langer richtte zich dit seizoen op de perfecte pasvorm van de MTWTFSS jeans, wit denim en geprint denim. De collectie heeft innovatieve wassingen en silhouetten: ‘De “friday slim fit” jeans heeft een blauwe basis met daarover een zwarte laag: hoe vaker je de jeans wast, hoe blauwer hij wordt. De ‘Ami Jeans’ heeft de boyfriend pasvorm met een cropped broekpijp en is uitgevoerd in een frisse witte denim. Wanneer de jeans samen gedragen wordt met de oversized witte denim jas resulteert dit in een look met een bijzonder sculpturaal volume.’

Daarnaast is de tencel denim met camouflage bloemenprint nieuw dit seizoen. De geprinte denim is als totaal look te dragen. De print is te vinden op een oversized shirt, shorts die geïnspireerd zijn op de boxsport en een denim trenchcoat.

#7DAYSJEANS: Get creative – get social – get 30% discount
Van 3 t/m 17 maart 2014 loopt de #7DAYSJEANS campagne. Fotografeer jezelf in een jeans van Weekday (in een winkel, buiten, of waar dan ook) en plaats deze met hashtag #7DAYSJEANS op instagram, facebook of twitter. Laat de foto zien bij de kassa en ontvang direct 30% korting op een jeans uit de nieuwe collectie. De korting is geldig op alle jeans, bij de webstore op weekday.com en in de winkel aan het Rokin 84 in Amsterdam.

 


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>